Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi w LoL'u

perzykpro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Od pewnego czasu ( 3-4 tyg. ) mam lagi w LoL'u. Otóż problem tkwi w tym że wcześniej ich nie miałem nic nie pracuje w tle ani nic się nie pobiera. Podczas gry gdy dochodzi np. do dużej fali minionów bądź pojedynku animacja gry przestaje działać nic się nie rusza lecz obrażenia spadają i są zadawane. Gdy zginę bądź opuszczę pole bitwy cały ten "LAG" ustaje. Mój ping wynosi 80-90 czasami 100, lecz nawet na takim pingu nie powinno tego być. Ktoś coś wie na ten temat ? Byłbym wdzięczny za info.

Opublikowano

Milion jeden tych samych tematów, poszukaj trochę na forum bo takich dyskusji jest multum, a nie piszesz bezmyślnie od nowa o tym samym.

Opublikowano

Z Tego Co widzę, to chyba nie nasza wina :/ Rito Mam East głęboko w nie muszę mówić czym, na west'cie za lagi, problemy z rankedami, lub czym kolwiek dostają Boosty w Postaci PZ, wiem bo mam 2 konto na weście i ostatnio nagrodzili graczy Dopalaczem na 20 Win'ów za to że rankedy były Off( coś ok 5 godz.), a jak na Eaście pamiętam coś ok 2 dni, to dostaliśmy wielki Chuy xD a spam taki na support poleciał że czemu my nic nie dostajemy, że głowa boli :) west większa kasa, więc wiedzą o co dbać, tam są bogatsze kraje a East to wiekszosc bidnych państw :) 

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...